arthur & merlin

Er en Action, Fantasy film instrueret af Marco van Belle med skuespillerne Joseph Attenborough, Charlotte Brimble, Stefan Buttler, Nicholas Asbury fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

I Middelalderens England - et mytisk land i en magisk tid - angriber en saksisk styrke kelterne fra øst. Men de er ikke den eneste trussel mod kelterne. En stærk druide, Aberthol, forsøger i hemmelighed at udslette dem. Arthur, en ligefrem ung kriger, vil ikke se sit folk tabe. Eftersom Arthur er meget loyal mod kongen, bliver han sendt væk af druiden. Fast besluttet på at redde kongen og folket tager Arthur ud for at finde Merlin - en dreng med magiske kræfter, hvis liv han reddede flere år tidligere. De to indleder en heroisk kamp for at stoppe druiden og redde deres folk.

arthur & merlin

Detaljer

Genre Action, Fantasy
Originaltitel arthur & merlin
Instruktør Marco van Belle, Stefan Butler
Udgivelsesår 2015
Tags Kongen(king), Kongen Arthur(king arthur), guiden(wizard), Druid, eremit(hermit), celtic, sværd og trolddom(sword and sorcery)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere