niagara

Er en Film noir, Thriller, Krimi film instrueret af Henry Hathaway med skuespillerne Will Wright, Denis O'Dea, Max Showalter, Marilyn Monroe fra 1953

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Ægteparret George og Rose Loomis har lejet en hytte ved Niagara-vandfaldet. Smukke og utøjlelige Rose lægger ikke skjul på, at hun bedrager George med andre mænd, men han elsker hende for meget til at ville lade sig skille. Hvad George dog ikke ved er, at Rose og hendes elsker har tænkt sig at myrde ham i ly af de brusende vandmasser.

niagara

Detaljer

Genre Film noir, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel niagara
Instruktør Henry Hathaway
Udgivelsesår 1953
Tags mord(murder), utroskab(infidelity), film Noir, frygt(fear), skrigende(screaming), selvforsvar(self-defense), udøvelse(pursuit), Tour guide, Hitchcockian, bevidstløshed(unconsciousness), Delirium, Niagara Falls
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film