Indiana Jones Og Templets Forbandelse

Er en Action, Eventyr film instrueret af Steven Spielberg med skuespillerne Chua Kah Joo, Denavaka Hamine, Jonathan Ke Quan, Brenda Glassman fra 1984

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
99 kr 1 måned Se nu
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Følg den legendariske helt fra et gys til det næste i Indiana Jones og templets forbandelse. Efter med nød og næppe at være undsluppetet voldsomt slagsmål i en natklub i Shanghai, nødlander Indy i Indiens ødemarker. Her afslører han en uhyggelig orden, der har taget børnene og selv undgå at blive slave af den onde og morderiske kult af religiøse fanatikere. Med sig i sit hæsblæsende redningsforsøg har Indy sin lille håndlanger, Short Round, samt en modvillig natklubsangerinde, Willie Scott. Følg Indy, mens han narrer blodtørstige skurke og oplever de dramatiske sving og kurver under en spændende minevognsjagt i det ultimative rutschebaneeventyr.

Indiana Jones Og Templets Forbandelse

Detaljer

Genre Action, Eventyr
Originaltitel Indiana Jones And The Temple Of Doom (HD)
Instruktør Steven Spielberg
Udgivelsesår 1984
Tags vold(violence), skat jagt(treasure hunt), skelet(skeleton), tortur(torture), abe(monkey), arkæolog(archaeologist), gåden(riddle), skat(treasure), transportbånd bælte(conveyor belt), hjerte(heart), Cult film, hjerte rippet ud(heart ripped out), arkæologi (archeology ), Indiana Jones, vidt(thuggee), mine bil(mine car), reb Bridge(rope bridge), bøvs(belching), barn kørsel en bil(child driving a car), spise hjerner(eating brains), opdeler(splits)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film