Extortion

Er en Action, Thriller, Drama film instrueret af Phil Volken med skuespillerne Jorge Navarro, Eion Bailey, James Gordon Jennings, Marilinda Rivera fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Dr. Kevin Riley, hans kone Julie og deres seks år gamle søn Andy tager til Caribien på ferie. En sejltur går galt, og familien strander på en øde ø uden mad og vand. Fiskeren Miguel og hans medhjælper Jorge får øje på dem og forlanger penge for at redde dem. Det accepterer Kevin, men fiskerne efterlader Julie og Andy som sikkerhed, mens de sejler Kevin ind til byen for at få penge. Da de har fået dem, sender de Kevin ned på havets bund og forsvinder. Kevin overlever mirakuløst og underretter nu politiet, den amerikanske ambassade og kystvagten. Han ved, at det kan tage uger at finde hans familie, så han forsøger nu at spore fiskerne i håb om at redde sin kone og søn.

Extortion

Detaljer

Genre Action, Thriller, Drama, Eventyr
Originaltitel Extortion
Instruktør Phil Volken
Udgivelsesår 2017
Tags Bahamas, kidnapning(kidnapping), familie ferie(family vacation), afpresning(extortion)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere