Road Games

Er en Thriller film instrueret af Abner Pastoll med skuespillerne Andrew Simpson, April Kelley, Erwan Hiernard, Susanna Cappellaro fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Efter en katastrofal sommerrejse blaffer Jack nu rundt i det solbadede franske landskab, hvor han kun har sit britiske pas. Uvidende om de farer, der lurer på vejene, forsøger han uden det store held at komme hjem. Undervejs slår han sig sammen med en anden blaffer - den smukke franske pige Véronique. En venlig, men lidt mærkelig franskmand, Grizard, samler dem op og tilbyder, at de kan overnatte hos ham og hans kone, så de ikke er udsat for vejenes farer. Men Jack bliver snart opmærksom på uhyggelige farer, og han må nu forsøge at redde sit eget og Véroniques liv i en kamp mod en uventet fjende.

Road Games

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel Road Games
Instruktør Abner Pastoll
Udgivelsesår 2015
Tags nøgenhed(nudity), seriel Killer(serial killer), kvinde nøgenhed(female nudity), mord(murder), kunstner(artist), spænding(suspense), Killer, Road tur(road trip), mysterium(mystery), nordlige Frankrig(northern france), svømning(swimming), Skinny dypning(skinny dipping), komponist(composer), blaffe(hitchhiking)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film