Nothing Like a Dame

Er en Dokumentar film instrueret af Roger Michell med skuespillerne Joan Plowright, Maggie Smith, Judi Dench, Eileen Atkins fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Vi følger fire kendte Damer, fire nære veninder, for at hyggesludre, more sig og mindes gamle dage. Denne gang har de inviteret kameraet med.

Nothing Like a Dame

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel Nothing Like a Dame
Instruktør Roger Michell
Udgivelsesår 2018
Tags kvinde venskab(female friendship), fotografering(photography), fotograf(photographer), skuespillerinde(actress), dokumentar Filmmaking(documentary filmmaking), samtale(conversation), firsårig(octogenarian), mindes(reminiscing)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere