Linas (hemmelige) bog

Er en Komedie, Drama film instrueret af Hella Joof med skuespillerne Mylaine Hedreul, Alice Kastrup-Möller, Adam Lundgren, Rickard Roxvall fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

At være 15 år og have det hårdt i skolen er ingen dans på roser. Lina er usikker, uskyldig og aldrig kysset. Hvad skal hun gør for at blive som de andre? Kan hun overhovedet få en fyr, når hun har så håbløs dårlig selvtillid.

Linas (hemmelige) bog

Detaljer

Genre Komedie, Drama
Originaltitel Linas kvällsbok
Instruktør Hella Joof
Udgivelsesår 2007
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere