Fargo

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Ethan Coen med skuespillerne Peter Stormare, Larry Brandenburg, William H. Macy, John Carroll Lynch fra 1996

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Da en bilforhandler hyrer nogle fladpandede kriminelle til at kidnappe sin kone mod en stor løsesum, sættes en jordnær, gravid betjent på sagen.

Fargo

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Fargo
Instruktør Ethan Coen, Joel Coen
Udgivelsesår 1996
Tags politiet(police), penge(money), unsociability, mord(murder), kidnapning(kidnapping), Auto, løsepenge(ransom), salesclerk, vinter(winter), snyd(cheating), Nord Dakota(north dakota), Sjov accent(funny accent), bil forhandler(car dealership), woodchipper, Coen Bros
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film