The Contract

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Bruce Beresford med skuespillerne Ned Bellamy, Jamie Anderson, Anthony Warren, Alice Krige fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Lænket til en døende politibetjent skylles lejemorderen Frank Cordell (Morgan Freeman) ned ad floden og lige i armene på Ray Keene (John Cusack), der er på vandretur med sønnen Chris. Ray kender skovene godt og har aldrig sagt nej til en udfordring. Nu sætter han alt ind på at få afleveret Frank til politiet, så han kan blive stillet til regnskab for sine forbrydelser. Men Frank Cordell har netop fået en kontrakt, og Frank er en mand, der gør, hvad han bliver bestilt til, også selvom det koster ekstra liv. Med Franks folk i hælene må Ray kæmpe for at beskytte sig selv og sin søn og få bragt Frank til politiet. Det er ikke nogen skovtur, for både Ray og Frank er mænd, der kæmper til det sidste.

The Contract

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel The Contract
Instruktør Bruce Beresford
Udgivelsesår 2006
Tags FBI agent, seriel Killer(serial killer), Hitman, mission af mord(mission of murder), U.S. formand(u.s. president), planlagt mord(planned murder), forsøgt mord(attempted murder)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film