brendan og hemmelighedernes bog

Er en Familie , Fantasy, Animation film instrueret af Nora Twomey med skuespillerne Jonas Till Hoffmann, Brendan Gleeson, Paul Tylak, Evan McGuire fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu

Plot

Brendan har aldrig været uden for bymuren, og hver dag hjælper han sin onkel med at bygge muren stærkere, så den kan holde vikinger og skovens onde kræfter ude. En dag ankommer troldmanden Adrian til byen, og med sig bringer han en gammel bog fuld af visdom og magi, der kan redde folket fra de onde magter – Hemmelighedernes Bog. Men bogen er ikke skrevet færdig og den unge Brendan må overvinde sin største frygt og begive sig ud i de store skove, som er fulde af magi, hemmeligheder og trusler, for at få fat på krystallen, der skal bruges til at færdiggøre bogen.

brendan og hemmelighedernes bog

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Animation, Eventyr
Originaltitel brendan og hemmelighedernes bog
Instruktør Nora Twomey, Tomm Moore
Udgivelsesår 2009
Tags kvinde direktør(woman director), barbar(barbarian), fanget(trapped), undervands(underwater), havet Monster(sea monster), KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film