The Man With The Iron Fists 2

Er en Action film instrueret af Roel Reiné med skuespillerne Andrew Lin, Carl Ng, Cary-Hiroyuki Tagawa, Ocean Hou fra 2015

Sammenlign priser

Køb
119 kr. for Altid
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Thaddeus (RZA) er tilbage i dette eksplosive action-eventyr, der er inspireret af klassiske kungfu-flm. En modvillig landsbyboer slår sig sammen med en gådefuld outsider for at bekæmpe stærke onde magter, både jordiske og overjordiske, i en kinesisk mineby i det 19. århundrede. Da en fremmed, Thaddeus, bliver fundet hårdt såret tæt på landsbyen, tilbyder minearbejder Li Kung (Dustin Nguyen) og hans kone, Ah Ni (Eugenia Yuan), ham et tilfugtssted. Mens han kommer sig, bliver han involveret i en konfikt, der sætter byfolkene op mod den onde Master Ho (Carl Ng), hans forbryderiske Billeklan og den skrækindjagende Lord Pi (Cary- Hiroyuki Tagawa). Med Thaddeus ved sin side forvandles den blide Kung til en dødsensfarlig kriger i denne episke kampsportsflm.

The Man With The Iron Fists 2

Detaljer

Genre Action
Originaltitel The Man with the Iron Fists 2
Instruktør Roel Reiné
Udgivelsesår 2015
Tags hævn(revenge), efterfølger(sequel), Martial kunst(martial arts), slave
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film