Hannibal Rising

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Peter Webber med skuespillerne Gong Li, Richard Brake, Martin Hub, Gaspard Ulliel fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

I Østeuropa i slutningen af 2. Verdenskrig ser en ung Hannibal Lecter sine forældre blive brutalt slået ihjel, og han må derfor passe på sin søster. Til sidst flygter han til Paris for at finde sin onkel, som er død, men hans japanske enke, Lady Murasaki, tager imod ham med åbne arme. Men selv hendes omsorg og kærlighed kan ikke mildne de mareridt og sorger, der plager ham. Hannibal udviser en forbavsende evne for videnskab og begynder på medicinstudiet, hvor han finpudser sine færdigheder, og hvor han lærer, hvordan han kan få hævn over de krigsforbrydere, der hjemsøger ham dag og nat.

Hannibal Rising

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Hannibal Rising
Instruktør Peter Webber
Udgivelsesår 2007
Tags psykopat(psychopath), seriel Killer(serial killer), horror, vinter(winter)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film