The Mask

Er en Fantasy, Komedie, Krimi film instrueret af Chuck Russell med skuespillerne Amy Yasbeck, Ben Stein, Jeremy Roberts, Richard Jeni fra 1994

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
89 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu

Plot

En spagfærdig bankassistent finder en magisk, gammel maske, der slipper hans inderste ønsker fri, og giver ham overnaturlige kræfter til at forfølge dem.

The Mask

Detaljer

Genre Fantasy, Komedie, Krimi
Originaltitel The Mask
Instruktør Chuck Russell
Udgivelsesår 1994
Tags dobbelt identitet(dual identity), Bank, ballon(balloon), hån(mockery), grøn(green), fængsel celle(jail cell), gris Latin(pig latin), Loke(loki)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film