Nymphomaniac

Er en Drama film instrueret af Lars von Trier med skuespillerne Willem Dafoe, Charlotte Gainsbourg, Jamie Bell, Stellan Skarsgård fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

*BEMÆRK! - Filmen varer 232 minutter* Nymphomaniac er en vild og poetisk historie om en kvindes erotiske rejse fra fødslen til 50-års alderen, fortalt af hovedkarakteren Joe, en selv-diagnosticeret nymfoman. En kold vinteraften finder den ældre charmerende ungkarl, Seligman, Joe tævet til ukendelighed i en gyde. Han tager hende med hjem for at pleje hende, mens han spørger ind til hendes liv. Han lytter opmærksomt, mens Joe gennem otte kapitler fortæller sin forgrenede og mangfoldige livshistorie fyldt med associationer og tilfældige sammentræf. Lars von Triers film deler med sin provokerende tilgang til filmmediet ofte vandene, og den anmelderroste helaftensfilm Nymphomaniac er ingen undtagelse. Filmen starter med cirka et minuts sort skærm, hvilket ikke er en fejl.

Nymphomaniac

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel
Instruktør Lars von Trier
Udgivelsesår 2013
Tags

Anmeldelser

Skuespillere