Guernsey

Er en Romantik, Historisk, Drama film instrueret af Mike Newell med skuespillerne Penelope Wilton, Marek Oravec, Michiel Huisman, Gregory Mann fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

En forfatter danner en uventet bånd med beboerne på Guernsey Island i kølvandet på Anden Verdenskrig, da hun beslutter at skrive en bog om deres oplevelser under krigen.

Guernsey

Detaljer

Genre Romantik, Historisk, Drama
Originaltitel The Guernsey Literary & Potato Peel Pie Society
Instruktør Mike Newell
Udgivelsesår 2018
Tags verden krig II(world war ii), 1940s, bog Club(book club), nazistiske besættelsen(nazi occupation), baseret på roman eller bog(based on novel or book), kanal øer(channel islands)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere