Switch

Er en Action, Komedie, Thriller film instrueret af Frédéric Schoendoerffer med skuespillerne Karine Vanasse, eric cantona, Aurelien Recoing, Mehdi Nebbou fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Modedesigneren Sophie er blevet træt af sin trivielle hverdag og beslutter sig for at søge nye græsgange via boligportalen SWITCH.com. Hun finder en fantastisk lejlighed i Paris, men næppe har hun fået sine kufferter pakket ud, før hun vækkes af en politirazzia. Politiet gennemsøger Sophies lejlighed og finder til hendes store overraskelse et halshugget lig. Sophie bliver fejlagtigt forvekslet med lejlighedens tidligere ejer og mistænkes for mord. Da ingen vil tro hende, må hun flygte og selv finde frem til sandheden.

Switch

Detaljer

Genre Action, Komedie, Thriller
Originaltitel Switch
Instruktør Frédéric Schoendoerffer
Udgivelsesår 2011
Tags søster(sister), søster søster forholdet(sister sister relationship), husmor(housewife)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film