The Prestige

Er en Kriminal, Thriller, Drama film instrueret af Christopher Nolan med skuespillerne Sam Menning, James Otis, Basilina Butler, Erin Cipolletti fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
89 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

I desperate forsøg på at afsløre hinandens tricks begynder to tryllekunstnere at udføre stadigt mere risikable numre. Efterhånden får det dødelige følger.

The Prestige

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Drama
Originaltitel The Prestige
Instruktør Christopher Nolan
Udgivelsesår 2006
Tags døende og død(dying and death), klasse(class), konkurrence(competition), besættelse(obsession), Magic, rivalisering(rivalry), tryllekunstner(magician), hemmelighed(secret), fjendtlighed(hostility), klasse samfund(class society), tricks, illusion
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film