Røvtur på 1. klasse

Er en Drama film instrueret af John Hughes med skuespillerne Susan Kellermann, Susan Isaacs, Carol Bruce, Laila Robins fra 1987

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Neal Page er en reklamedirektør som bare ønsker at flyve hjem til Chicago for at tilbringe Thanksgiving med sin familie. Men det eneste som Neal Page får er ulykker. Ulykker i form af Del Griffith - en højrøstet, men ikke desto mindre elskelig sælger som fører Neal ud på en vildmand på tværs af landet der forhindrer Neal i at sætte tænderne i sen kalkun. Steve Martin (Neal) og John Candy (Del) er absolut herlige som to fyre med sans for at få det værste ud af en dårlig situation. Hvis det er smertefuldt, morsomt eller bare vanvittigt, sker det for Neal og Del i Røvtur på 1. klasse. Enhver rejsendes mareridt i en komedie der pludeselig bliver til virkelighed.

Røvtur på 1. klasse

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Planes, Trains & Automobiles
Instruktør John Hughes
Udgivelsesår 1987
Tags aftercreditsstinger, homoseksuel undertoner(homosexual subtext), receptionist, usandsynligt venskab(unlikely friendship),  Wichita Kansas, Thanksgiving, O'Hare lufthavn Chicago(o'hare airport chicago), Slob, St. Louis Missouri, dobbelt tage(double take), snak boks(chatter box), hurtigere billet(speeding ticket), tygge tobak(chewing tobacco), kredit kort svig(credit card fraud), staten Trooper(state trooper), Sears Tower Chicago
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere