Zulu Dawn

Er en Historisk, Drama, Eventyr film instrueret af Douglas Hickox med skuespillerne Phil Daniels, Christopher Cazenove, Simon Ward, Burt Lancaster fra 1979

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Året er 1879. Stedet er et britisk-styret Sydafrika. Lord Chelmsford og Sir Henry Bartle Frere er opsat på, at knuse Zulu'erne som de mener, er en trussel mod deres styre. De invaderer Zulu'erne i hvad der blev kendt som 'Slaget ved Isandlwana'. Men det går ikke helt som de havde håbet på. Dette historiske drama er instrueret af Douglas Hickox ("Les biciclettes det Belsize"). I hovedrollerne ses store navne som Peter O'Toole ("Lawrence af Arabien"), Bob Hoskins ("Hvem snørede Roger Rabbit", "The Cotton Club") og Burt Lancaster ("Herfra til evigheden").

Zulu Dawn

Detaljer

Genre Historisk, Drama, Eventyr
Originaltitel Zulu Dawn
Instruktør Douglas Hickox
Udgivelsesår 1979
Tags slagmarken(battlefield), Slaget(battle), død(death), sejr(victory), kolonialisme(colonialism), spyd smide(spear throwing), stukket i den mave(stabbed in the stomach), omgivet(surrounded), standoff, mørtel(mortar), zulu, tribal krigsførelse(tribal warfare), hær liv(army life), hit med en riffel(hit with a rifle)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film