Bad Santa

Er en Komedie, Krimi, Drama film instrueret af Terry Zwigoff med skuespillerne Lauren Graham, Alex Borstein, Tony Cox, Brett Kelly fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu

Plot

Billy Bob Thornton ses her i rollen som Willie T. Stokes - en julemand, der er lidt frækkere, end julemænd bør være! For i virkeligheden er han, godt gemt bag skægget og den røde dragt, en gemen tyv, der blot er ude på at plyndre stormagasinets pengeboks. Så det gør han med snilde hvert år med hjælp fra sin kammersjuk Marcus. Men i år bliver det ikke helt så let. Chefen for stormagasinet er nemlig ikke sådan at løbe om hjørner med, og da en otteårig knægt samtidig er overbevist om, at Willie faktisk ER julemanden, tegner det ikke godt.

Bad Santa

Detaljer

Genre Komedie, Krimi, Drama
Originaltitel Bad Santa
Instruktør Terry Zwigoff
Udgivelsesår 2003
Tags ferie(holiday), elvere(elves), jul part(christmas party), sikker(safe), dværg(midget), jul(christmas), lille folk(little people)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film