Peace, Love and Misunderstanding

Er en Musik, Komedie, Drama film instrueret af Bruce Beresford med skuespillerne Maddie Corman, Jane Fonda, Catherine Keener, Jeffrey Dean Morgan fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
39 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Diane er en snerpet advokat fra New York, der netop blevet vraget af sin mand. I et desperat forsøg på at glemme alt om skilsmissen, tager hun sammen med sine to teenagebørn på en impulsiv weekendtur. Destinationen er Dianes mor som har en økologisk går nær Woodstock. Mor og datter har ikke set hinanden i 20 år, og meget har ændret sig i den mellemliggende tid. I hvert fald for Diane. Gården, landsbyen og beboernes flower power-frisind bliver noget af et kulturchok for de inkarnerede New Yorker. Hurtig står det dog klart, at livet langt fra storbyen måske ikke er så slemt endda - og det, der skulle have været en hurtig sviptur, bliver i stedet en eventyrlig sommer med romantik og hemmeligheder - og hvad der ellers hører med til at være lykkelig.

Peace, Love and Misunderstanding

Detaljer

Genre Musik, Komedie, Drama
Originaltitel Peace, Love & Misunderstanding
Instruktør Bruce Beresford
Udgivelsesår 2011
Tags tegnet i titel(ampersand in title)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film