Blair Witch

Er en Thriller film instrueret af Adam Wingard med skuespillerne James Allen McCune, Callie Hernandez, Valorie Curry, Corbin Reid fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

En gruppe, bestående af fire studerende og to lokale, tager ind i det enorme skovområde Black Hills i Maryland. 22 år tidligere forsvandt en af de studerende, James Donahues, søster i skoven, og siden er et mystisk videobånd dukket op, der afslører, hvad der ledte op til hændelsen. Sagen er dybt foruroligende og måske knyttet til legenden om en overnaturlig ånd. Snart begynder mærkelige ting at ske omkring dem, og alt tyder på, at heksen findes i virkeligheden.

Blair Witch

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel Blair Witch
Instruktør Adam Wingard
Udgivelsesår 2016
Tags skov(forest), efterfølger(sequel), Camping, mørk(dark), overnaturlige(supernatural), Woods, fundet optagelser(found footage), træ(tree), regn(rain), infektion(infection), lommelygte(flashlight), floden(river), nat(night), lejrbål(campfire), Maryland, træ klatring(tree climbing), drone, telt(tent), håndholdte kamera(handheld camera), tabt i den woods(lost in the woods), blair heks(blair witch), pinde(sticks)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere