newcomer

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Kai Barry med skuespillerne Dragan Mićanović, Dragan Micanovic, Ljubomir Bandovic, Anthony LaPaglia fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Alex er en målrettet efterretningsmedarbejder på jagt efter et job. På grund af en turbulent fortid er det ikke let for ham at finde et, men hans særlige evne til at observere og analysere gør, at han alligevel finder ansættelse i et privat firma i Serbien. Men på hans første mission går noget helt galt, hans team bliver udslettet af en mystisk agent. Alex får skylden for det og flygter fra sin arbejdsgiver uden andet end en lydoptagelse fra den skæbnesvangre nat. Ud fra den må han stykke sammen, hvad der skete, for at rense sit navn.

newcomer

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel newcomer
Instruktør Kai Barry
Udgivelsesår 2015
Tags Spy, Serbien(serbia), Rogue agent
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere