Batman

Er en Action, Fantasy, Eventyr film instrueret af Tim Burton med skuespillerne Jack Palance, Michael Keaton, Michael Gough, Tracey Walter fra 1989

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Gotham City har fået en beskytter, Batman. En nattens ridder der iklædt sort læderrustning og bevæbnet med højteknologisk isenkram spreder skræk og rædel i byens underverden. Men Gotham City har også fået en superskurk, Jokeren. En stjernepsykopatisk mesterforbryder med en syg sans for humor, der samler byens kriminelle til det endelig slag mod lov og orden i almindelighed og Batman i særdeleshed.

Batman

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Eventyr
Originaltitel Batman
Instruktør Tim Burton
Udgivelsesår 1989
Tags fiktive sted(fictional place), superhelte(superhero), dobbelt identitet(dual identity), kriminalitet fighter(crime fighter), dobbelt liv(double life), kemiske(chemical), DC tegneserier(dc comics), Batman, Gotham City, Super beføjelser(super powers)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film