Tilbage til den blå lagune

Er en Romantik, Action, Drama film instrueret af William A. Graham med skuespillerne Jackson Barton, Garette Ratliff Henson, Brian Blain, Lisa Pelikan fra 1991

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

11 år efter 80'er klassikeren "Den Blå Lagune" kom efterfølgeren. Denne gang er det sønnen af parret fra den første film, der er i centrum. Sammen med sin plejemor og plejesøster strander han på en øde ø. Da moderen dør, må børnene klare sig på egen hånd, præcis som forældrene måtte gøre det i den første film.

Tilbage til den blå lagune

Detaljer

Genre Romantik, Action, Drama, Eventyr
Originaltitel Return to the Blue Lagoon
Instruktør William A. Graham
Udgivelsesår 1991
Tags teenagere(teenagers), ø(island), efterladt(marooned), Tropical ø(tropical island), ørken ø(desert island), Pacific ø(pacific island), teenager, øde ø(deserted island)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film