Steel Dawn

Er en Action film instrueret af Lance Hool med skuespillerne Arnold Vosloo, Christopher Neame, Joe Ribeiro, Brion James fra 2000

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

I en tid hvor der ingen lov og ret råder, og vand er mere værd end guld, vandrer en ensom kriger gennem et landskab ødelagt af den sidste krig. Han kaldes Nomad, og er en mand uden hjem eller fortid.I en tid hvor ingen lov og ret råder, og vand er mere værd end guld, vandrer en ensom kriger gennem et landskab ødelagt af den sidste krig. Han kaldes Nomad og er en mand uden hjem eller fortid. Da han hører nyheden om, at hans mentor er blevet myrdet, begiver han sig af sted til den isolerede dal Meridian. Der møder han den smukke Kasha, der bliver terroriseret af den ondskabsfulde krigsherre Damnil, som agter at tage magten over dalens vandforsyning. I Nomads forsøg på at hjælpe folket, bliver han skydeskive for hele Damnils hær og stilles ansigt til ansigt med den mand, som myrdede hans bedste ven. Pludseligt handler kampen ikke bare om retfærdighed - men også om kærlighed, ære og hævn...

Steel Dawn

Detaljer

Genre Action
Originaltitel Steel Dawn
Instruktør Lance Hool
Udgivelsesår 2000
Tags ørken(desert), uafhængige film(independent film), post-apokalyptiske(post-apocalyptic), vand mangel på(water shortage)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere