Gorky Park

Er en Thriller, Drama film instrueret af Michael Apted med skuespillerne Richard Griffiths, Joanna Pacuła, Rikki Fulton, Brian Dennehy fra 1983

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Politimanden Arkady Renko bliver tilkaldt, da man nær skøjtebanen i Gorky Park i Moskva finder tre lig. De er blevet skudt på tæt hold. Det mest uhyggelige er, at deres ansigter, fingre og tænder er fjernet! Ligene er derfor umulige at identificere. Renko går alligevel i gang med arbejdet, men meget modvilligt, da det hele lugter af, at den magtfulde kommunistiske efterretningstjeneste KGB er involveret. Renko har tidligere været på kant med KGB og ved, at ikke alene hans job, men også hans liv kan være på spil. Et af ligene har et par skøjter på, som tilhører Irina Asanova, som Renko opsøger, og det er tydeligt, at hun ved mere, end hun fortæller. Renko har fat i et spor, der ikke alene fører til en skrupelløs amerikansk forretningsmand, men også til toppen af KGB og det sovjetiske magthierarki. Store ting er på spil, og det bliver ikke lettere for Renko, da han forelsker sig i Irina.

Gorky Park

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Gorky Park
Instruktør Michael Apted
Udgivelsesår 1983
Tags spænding(suspense), politiker(politician), kolde krig(cold war), KGB, kommunale Park(municipal park)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere