blue crush 2

Er en Romantik, Sport, Komedie film instrueret af Mike Elliott med skuespillerne Joe Vaz, Ben Milliken, Matthew Dylan Roberts, Katharina Damm fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Den californiske teenage-surfer Dana afslår farens anmodning om at lade sig indskrive på en videregående uddannelse, og forlader Beverly Hills for at begive sig ud på et storslået surfer eventyr i Sydafrika. Danas afdøde mor voksede op i Sydafrika, og nedskrev sine barndomsminder i en dagbog, som Dana har taget med sig. Inspireret af sin mors skrevne ord, begiver den privilegerede teenager sig ud på en dannelsesrejse og udlever sin mors drøm, om at surfe på bølgerne i Jeffreys Bay.

blue crush 2

Detaljer

Genre Romantik, Sport, Komedie, Drama
Originaltitel blue crush 2
Instruktør Mike Elliott
Udgivelsesår 2011
Tags efterfølger(sequel), Ocean, syd Afrika(south africa), natklub(nightclub), race spænding(racial tension), surfing
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film