Blood Father

Er en Action, Thriller film instrueret af Jean-François Richet med skuespillerne Shannan Wagenman, Taylor Wagenman, Damon Somers, Genia Michaela fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Den 18-årige pige Lydia tvinges til at flygte for sit liv, efter at hendes narkosmuglende kæreste, anklager hende for at have stjålet en formue i kontanter fra et narkokartel. Lydias eneste mulighed for hjælp er nu hendes taber far, John Link. Han var førhen alkoholiker, narkoman, medlem af en motorcykelbande og kriminel. Men nu ændrer alt det sig. Han er nu fast besluttet på at være der for sin datter og for en gang skyld gøre det rigtige.

Blood Father

Detaljer

Genre Action, Thriller
Originaltitel Blood Father
Instruktør Jean-François Richet
Udgivelsesår 2016
Tags stof forhandler(drug dealer), far datter forholdet(father daughter relationship), uafhængige film(independent film), familie Reunion(family reunion), ex-con
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film