fallen

Er en Action, Fantasy, Thriller film instrueret af Gregory Hoblit med skuespillerne Gabriel Casseus, Donald Sutherland, Robert Joy, Frank Medrano fra 1998

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

John Hobbes jager en tilsyneladende udødelig fjende. En djævelsk kraft, der det ene øjeblik er en smuk kvinde på gade, det andet en kollega på politistationen. Chefen råder ham til at droppe sagen, men Hobbes er fast besluttet på at få tilintetgjort ondskaben - en gang for alle.

fallen

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel fallen
Instruktør Gregory Hoblit
Udgivelsesår 1998
Tags politiet(police), familie(family), psykopat(psychopath), Angel, religion, mord(murder), detektiv(detective), forbandelse(curse), Neo-noir, onde(evil), overnaturlige(supernatural), serien af mord(series of murders), gåden(riddle), Djævelen(devil), Bibelen(bible), udførelse(execution)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film