Ghost

Er en Romantik, Fantasy, Thriller film instrueret af Jerry Zucker med skuespillerne Whoopi Goldberg, Demi Moore, Gail Boggs, Alma Beltran fra 1990

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Sam bliver myrdet for øjnene af sin kæreste og bliver til et spøgelse. Som ånd finder han ud af at mordet blev planlagt af hans bedste ven, der nu prøver at kommer i trusserne på hans lækre kæreste. Det er for meget for selv et spøgelse og sammen med synske Oda planlægger han sin hævn.

Ghost

Detaljer

Genre Romantik, Fantasy, Thriller, Drama
Originaltitel Ghost (HD)
Instruktør Jerry Zucker
Udgivelsesår 1990
Tags korruption(corruption), efterliv(afterlife), Fortune Teller, penge hvidvaskning af(money laundering), spiritisme(spiritism), penge overførsel(money transfer), keramik(pottery)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film