romeo must die

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Andrzej Bartkowiak med skuespillerne Anthony Anderson, Jon Kit Lee, D.B. Woodside, DMX fra 2000

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
89 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu

Plot

De har våbnene. De har folkene. Og de har ikke en chance mod den tidligere Hong Kong-strisser Han Sing. Vild kampsport, seje visuelle effekter og et stjernespækket soundtrack kombineres i denne hæsblæsende actionfilm af produceren Joel Silver og med Jet Li i sin første engelsksprogede hovedrolle. Li spiller den benhårde Han, som flirter med Trish O'Day (den debuterende sangerinde Aaliyah) selvom deres familier er rivaler i et barsk gangsteropgør. De to oplever også mange farer sammen, da de prøver at finde den virkelige årsag til blodrusen. Når Jet Li går til angreb, som kun han kan, så er Romeo Must Die "Alive and Kicking".

romeo must die

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi
Originaltitel romeo must die
Instruktør Andrzej Bartkowiak
Udgivelsesår 2000
Tags Martial kunst(martial arts), hip-hop, Oakland
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film