Strip Search

Er en Action, Drama film instrueret af Sidney Lumet med skuespillerne Glenn Close, Fred Koheler, Maggie Gyllenhaal, Tom Guiry fra 2004

Sammenlign priser

Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu

Plot

Hvis USA kunne befri verden for terrortruslen for altid, ville du så give afkald på dine rettigheder som amerikansk statsborger for en dag? En uge? Et år? For altid? Dette er spørgsmålene, som bliver rejst i dette psykologiske drama, hvor to studerende - en kvindelig amerikaner i Kina og en mandlig araber i New York - bliver tilbageholdt uden klare beviser og bliver afhørt om aktiviteter, som måske - måske ikke - har noget med terrorplaner at gøre. Med Glenn Close og Maggie Gyllenhaal i rollerne udforskes et af de vigtigste spørgsmål i dag: Er sikkerhed værd at opgive frihed for?

Strip Search

Detaljer

Genre Action, Drama
Originaltitel Strip Search
Instruktør Sidney Lumet
Udgivelsesår 2004
Tags USA, terrorisme(terrorism), Kina(china), Forhør(interrogation), frihed(freedom), Søg(search), Strip
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film