Dangerous Man

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Keoni Waxman med skuespillerne Vitaly Kravchenko, Mike Dopud, Marlaina Mah, Steven Seagal fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Nogle mænd er bare farlige. Steven Seagal er 'Dangerous'! Efter 6 år bag tremmer er den uskyldigt dømte Shane Daniels atter en fri mand. Men da han bliver vidne til et blodigt showdown med den russiske mafia, kastes Shane ind i et brutalt gidseldrama.

Dangerous Man

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi
Originaltitel
Instruktør Keoni Waxman
Udgivelsesår 2009
Tags

Anmeldelser

Skuespillere