Young Ones

Er en Science fiction, Action, Western film instrueret af Jake Paltrow med skuespillerne Nicholas Hoult, Karen Snyman, Gideon van Schoor, Liah O'Prey fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

I den nærmeste fremtid er manglen på vand den altdominerende faktor for jordens befolkning. Ernest Holm og hans to børn lever et hårdt liv på landet et sted i USA, hvor frugtbar landbrugsjord er forvandlet til golde marker. I kampen for overlevelse kommer han på kollisionskurs med en ung mand, der har en skjult dagsorden.

Young Ones

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Western, Drama
Originaltitel Young Ones
Instruktør Jake Paltrow
Udgivelsesår 2014
Tags Kærlighed(love), teenagere(teenagers), Dystopia, Survivor, mord(murder), vold(violence), alkoholiske(alcoholic), vand(water), fremtidige(future), regn(rain), bandit, jord(land), tørke(drought), forynge(rejuvenate), teenager
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film