bennys badekar

Er en Familie , Kort, Animation film instrueret af Jannik Hastrup med skuespillerne Otto Brandenburg, Peter Belli, Jesper Klein, Bo Jakobsen fra 1971

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Tegnefilm om Benny, der bor i et kedeligt højhus, hvor der ikke er særlig meget at lave for børn. Hans mor og hendes veninde snakker og snakker, mens de drikker kaffe og spiser flødeskumskager. Benny går en tur og fanger en haletudse, som han tager med op i badeværelset. Haletudsen viser sig at være en prins, og den tager nu Benny med sig ned i badekarret, som forvandles til et stort hav, hvor de møder alle mulige mærkelige væsener. Benny kommer op igen, men da hans forældre kører en tur i en bil, de har vundet i lotteriet, inviterer han legekammerater op, for at de sammen kan opleve noget af det, han selv oplevede med haletudsen på havets bund. En film om, hvordan børn søger tilflugt i fantasien, når virkeligheden skuffer dem. Meget af humoren er ironisk og satirisk – de voksne levnes ikke meget i filmen.

bennys badekar

Detaljer

Genre Familie , Kort, Animation, Eventyr
Originaltitel bennys badekar
Instruktør Jannik Hastrup, Flemming Quist Møller
Udgivelsesår 1971
Tags dansk(danish), børnefilm, fantasistykker(fantasi), havet, drenge, danmark, 1970-1979
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere