The Big Blue

Er en Romantik, Action, Drama film instrueret af Luc Besson med skuespillerne Paul Shenar, Jean Bouise, Kimberly Beck, Gregory Forstner fra 1988

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Havets blå-sorte dybder drager dykkeren Mayoll til gentagne farefulde forsøg på at slå verdensrekorden i fridykning. Han kæmper en ustandselig kamp mod både naturens benhårde og kompromisløse grænser, og barndomsvennen Enzo, der stort set kun dyster for pengenes skyld. Men ind træder den amerikanske kvinde Johana, der bringer andet ind i livet på de to konkurrenter, og spændingen stiger et par grader. Det ær to barske mænd, fanget i en ædel kappestrid. Romantik, spænding og humor... Kort sagt en af nyere tids mest fascinerende og medrivende filmoplevelser

The Big Blue

Detaljer

Genre Romantik, Action, Drama, Eventyr
Originaltitel Grand Bleu, Le
Instruktør Luc Besson
Udgivelsesår 1988
Tags Italien(italy), døende og død(dying and death), far-søn forholdet(father-son relationship), konkurrence(competition), venskab(friendship), selvmord(suicide), Ocean, delfin(dolphin), dykning(diving), Sicilien(sicily), ilt(oxygen), apnoe-dykning(apnoe-diving)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film