white christmas

Er en Romantik, Musical, Komedie film instrueret af Michael Curtiz med skuespillerne John Brascia, Beau Allen, Danny Kaye, Dean Jagger fra 1954

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Efter krigen slår to dygtige artister sig sammen og udøver en af de hedeste attraktioner i showbusiness. De møder to søstre og kolleger, og begiver sig alle fire til Vermont for at fejre en god gammeldags jul. Det bliver til en masse spøg og skæmt, og et rigtigt eventyr begynder, da Crosby og Kaye opdager, at hotellet de bor og arbejder på, ejes af en gammel general, som nu har svære økonomiske problemer.

white christmas

Detaljer

Genre Romantik, Musical, Komedie, Drama
Originaltitel white christmas
Instruktør Michael Curtiz
Udgivelsesår 1954
Tags jul(christmas), søster søster forholdet(sister sister relationship), sang og dans(song and dance), Vis Business(show business), fase Vis(stage show), søster act(sister act)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere