The Bird With The Crystal Plumage

Er en Kriminal, Gyser, Thriller film instrueret af Dario Argento med skuespillerne Tony Musante, Giovanni Di Benedetto, Mario Adorf, Werner Peters fra 1970

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Da forfatteren Sam Dalmas rammes af skrivekrampe, er det nærliggende, at han vender hjem fra sit ophold i Italien. Men da han en sommeraften går forbi et kunstgalleri, bliver han vidne til et brutalt mord, som foregår inde bag indgangspartiets glasrude. Som eneste vidne til den forfærdelige handling risikerer han at blive morderens næste offer. Dario Argentos første film blev med det samme en milepæl inden for gysergenren og den italienske giallo, og den giver stadig seerne kuldegysninger.

The Bird With The Crystal Plumage

Detaljer

Genre Kriminal, Gyser, Thriller
Originaltitel L'uccello Dalle Piume Di Cristallo
Instruktør Dario Argento
Udgivelsesår 1970
Tags psykopat(psychopath), seriel Killer(serial killer), baseret på roman(based on novel), hals tilskæring(throat slitting), morderiske maniac(homicidal maniac), voyeurisme(voyeurism), giallo, sort behandskede killer(black gloved killer)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere