ekspeditionen til verdens ende

Er en Komedie, Diverse, Dokumentar film instrueret af Daniel Dencik med skuespillerne Per Bak Jensen, Morten Rasch, Tal R, Minik Rosing fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu

Plot

Følg ekspeditionsskibet Activ's rejse til verdens fjordsystemer i det nordøstligste Grønland, hvor kun en håndfuld mennesker tidligere har sat deres fod. Stadig større områder bliver fritlagt, når isen smelter og for første gang nogensinde vover et filmhold sig derind. Med samme forundring som tidligere tiders opdagelsesrejsende stævner en gruppe videnskabsmænd og kunstnere ud i mennesketomme landskaber, hvor kloden ligger skræmmende i sin reneste form. Ekspeditionen bliver et møde med de mekanismer, der peger hen imod en udvikling, hvor civilisationen vil stå tilbage som et kort tidsglimt mellem to istider. Ekspeditionen til Verdens Ende er en film om verdens opståen, menneskets undergang og livets fortsættelse når mennesket ikke er her længere.

ekspeditionen til verdens ende

Detaljer

Genre Komedie, Diverse, Dokumentar, Eventyr
Originaltitel ekspeditionen til verdens ende
Instruktør Daniel Dencik
Udgivelsesår 2013
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere