Arthur og Maltazar's Hævn

Er en Familie , Fantasy, Animation film instrueret af Luc Besson med skuespillerne Jimmy Fallon, Lou Reed, Omar Sy, Robert Stanton fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu

Plot

Arthur er fuld af begejstring: I dag vil han officielt blive gjort til en del af Minimoysernes verden ? en nomadisk stamme, som har slået sig ned i hans bedsteforældres have, og i deres landsby er der blevet forberedt en festlig middag til ære for ham. Men denne dag er også dagen, hvor Arthurs far har besluttet at afbryde Arthurs ophold i bedsteforældrenes hus. Arthur ønsker dog ikke at vende tilbage til menneskenes verden, og lige før han forlader huset, giver en edderkop ham et riskorn med beskeden "Hjælp", som må komme fra Minimoyserne - så nu er det endnu vigtigere for ham at blive og besøge dem.

Arthur og Maltazar's Hævn

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Animation, Eventyr
Originaltitel Arthur et la vengeance de Maltazard
Instruktør Luc Besson
Udgivelsesår 2009
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere