Sharknado 4 - The 4th Awakens

Er en Action film instrueret af Anthony C. Ferrante med skuespillerne Scott 'Carrot Top' Thompson, Natalie Morales, Carrie Keagan, Ian Ziering fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Det er fem år siden en bølge af haj-tornadoer ramte USA's østkyst med død og ødelæggelse til følge. Den heltemodige surfer Fin og hans familie har overlevet alle angrebene og er flyttet midt ind i landet, så langt væk fra hajer som muligt. Men nu er den gal igen, og snart bliver gigantiske hajer hvirvlet op de mest uventede steder.

Sharknado 4 - The 4th Awakens

Detaljer

Genre Action
Originaltitel Sharknado 4: The 4th Awakens
Instruktør Anthony C. Ferrante
Udgivelsesår 2016
Tags efterfølger(sequel), farce, haj angreb(shark attack), lavet for tv(made for television), væsen funktion(creature feature), Las Vegas Nevada, lavet for kabel tv(made for cable tv), den asyl(the asylum), Syfy
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film