Tigre og tatoveringer

Er en Kort, Animation, Eventyr film instrueret af Karla Von Bengtson med skuespillerne Therese Glahn, Lars Bom, Anna Sander Bie, Bjarne Henriksen fra 2010

Sammenlign priser

Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu

Plot

Den lille forældreløse pige Maj bor hos sin onkel Sonny, der er tatovør. Selvom de hardet utroligt godt sammen, er de begge enige om, at Maj hellere bør bo hos en rigtigfamilie, med en sød mor, en klog far og en skæg storebror - ligesom de familier der altider i fjernsynet. En dag kommer Maj til at tatovere en barsk fyr fra den lokalemotorcykelklub med alfer, nisser og prinsesser på hele hans ryg. Af frygt for mandensvrede må Maj og Sonny flygte ud af byen, og på deres vej gennem den magiske skovmøder Maj nogle skægge alfer, nisser og lygtemænd. På rejsen møder de også enmeget usædvanlig cirkusfamilie, der bor sammen med en stor tiger. Og Maj overvejer,om hun overhovedet behøver en rigtig familie, når hun har sin rare onkel Sonny.

Tigre og tatoveringer

Detaljer

Genre Kort, Animation, Eventyr
Originaltitel Tigre og tatoveringer
Instruktør Karla Von Bengtson
Udgivelsesår 2010
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere