A Cure For Wellness

Er en Fantasy, Gyser, Thriller film instrueret af Gore Verbinski med skuespillerne Benedict Seifert, David Bredin, Godehard Giese, Susanne Wuest fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu

Plot

En ambitiøs ung medarbejder får til opgave for at hente firmaets direktør hjem fra et idyllisk helsecenter i de schweiziske alper. Han får dog hurtigt mistanke om, at centerets mirakelkur ikke er helt så mirakuløs, som den udgiver sig for. Da han begynder at løfte sløret for den rystende sandhed, sættes han egen fornuft på prøve, og pludselig er han selv indlagt med den samme mystiske sygdom, der holder alle gæsterne fanget på centeret, mens de venter på en kur.

A Cure For Wellness

Detaljer

Genre Fantasy, Gyser, Thriller, Drama
Originaltitel A Cure For Wellness
Instruktør Gore Verbinski
Udgivelsesår 2017
Tags stof(drug), ulykke(accident), terapeut(therapist), mørket(darkness), vold(violence), Remote, patienten(patient), sundhed(health), kur(cure), behandling(treatment), Schweiz(switzerland), medarbejder(employee), schweiziske Alperne(swiss alps), wellness, wellness center, institut(institute), incertitude
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere