Taken 2

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Olivier Megaton med skuespillerne Liam Neeson, Luenell, Maggie Grace, Ergun Kuyucu fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Først tog de hans datter. Nu er de efter ham. Eks-CIA-agenten Bryan Mills reddede sin datter fra en menneskehandelsgruppe. Men intet er glemt eller tilgivet.

Taken 2

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Taken 2
Instruktør Olivier Megaton
Udgivelsesår 2012
Tags FBI agent, kidnapning(kidnapping), politiet Chase(police chase), taske over hoved(bag over head), teenage datter(teenage daughter), at stjæle en bil(stealing a car), ex mand ex kone forholdet(ex husband ex wife relationship), albansk(albanian), U.S. ambassade(u.s. embassy), dræbt i en elevator(killed in an elevator), sikkerhed vagt dræbt(security guard killed), stukket med saks(stabbed with scissors)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film