gentlemen foretrækker blondiner

Er en Romantik, Musical, Komedie film instrueret af Howard Hawks med skuespillerne George Winslow, Marilyn Monroe, Noel Neill, Jane Russell fra 1953

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Den underskønne showgirl Miss Lorelei Lee lever efter mottoet "Diamonds are a girl's best friend". Som en naturlig følge stiger hun om bord på båden fra New York til Paris med den hensigt at gifte sig med millionæren Gus Esmond. Undervejs forelsker hendes veninde, Dorothy Shaw, sig i en fattig privatdetektiv, der er hyret af Esmonds far til at afsløre, hvorvidt Miss Lee bare er ude efter pengene. I henhold til sin livsfilosofi bestemmer Miss Lee sig for at forpurre forelskelsen og føre Dorothy sammen med diamanthandleren Sir Francis Beekman. Det kommer der mange forviklinger ud af.

gentlemen foretrækker blondiner

Detaljer

Genre Romantik, Musical, Komedie
Originaltitel gentlemen foretrækker blondiner
Instruktør Howard Hawks
Udgivelsesår 1953
Tags musikalske(musical), far-søn forholdet(father-son relationship), Paris, røveri(robbery), millionær(millionaire), diamant, smykker(jewelry), revuegirls, dobbelt bryllup(double wedding)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film