Trillingerne fra Belleville

Er en Komedie, Animation, Drama film instrueret af Sylvain Chomet med skuespillerne Jean-Claude Donda, Béatrice Bonifassi, Michèle Caucheteux, Charles Linton fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
39 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu

Plot

En tegnefilm om den lille dreng Champion, der bor hos sin bedstemor Madame Souza. Han keder sig frygteligt, indtil Madame Souza opdager, at han er allermest lykkelig, når han sidder på en cykel. Så får Champion lov at bruge al sin tid på cykling og træner rigtig hårdt. Til sidst er han parat til at deltage i det verdensberømte Tour de France-cykelløb. Men under Tour de France kidnapper to mystiske mænd Champion, og Madame Souza og hendes hund Bruno følger efter for at redde ham. Deres søgen efter Champion bringer dem helt til byen Belleville, hvor de møder Belleville-trillingerne, tre excentriske damer, der tilbage i 1930'erne var spillestedernes store stjerner. Trillingerne beslutter sig for at hjælpe Madame Souza, og ved hjælp af Brunos fabelagtige lugtesans er de snart på sporet af Champion. Men vil det lykkes dem at befrie ham og gøre en ende på den onde franske mafia og dens skumle planer?

Trillingerne fra Belleville

Detaljer

Genre Komedie, Animation, Drama, Eventyr
Originaltitel Les triplettes de Belleville
Instruktør Sylvain Chomet
Udgivelsesår 2003
Tags hund(dog), Mafia, Dreng(boy), kidnappe(kidnap), Frankrig(france), gamle kvinde(old woman), Biker, Tour de Frankrig(tour de france), triplet, band sanger(band singer), tavs(silent)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film