Snoop Dogg's Hood of Horror

Er en Action, Komedie, Gyser film instrueret af Stacy Title med skuespillerne Ernie Hudson, Anson Mount, Lin Shaye, Irina Voronina fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
39 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu

Plot

Djævlen har fået ny lyd og hans MC på denne frygtindgydende tur i underverdenen er ingen ringere end rapperen Snoop Dogg. Den berygtede Hound of Hell er din vært gennem tre bloddrypende fortællinger om hævn, grådighed og arrogance. Der er graffitimaleren, der sprayer med blodrøde farver, en forkælet knægt6 der er parat til at dræbe for at få sin vilje og en rapstjerne, der bliver konfronteret med spøgelser fra sin forntid - bogstaveligt talt.

Snoop Dogg's Hood of Horror

Detaljer

Genre Action, Komedie, Gyser, Drama
Originaltitel Hood Of Horror
Instruktør Stacy Title
Udgivelsesår 2006
Tags kvinde direktør(woman director), graffiti, helvede(hell), antologi(anthology), skud i den skridtet(shot in the crotch)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film