007 - never say never again

Er en Action, Thriller, Eventyr film instrueret af irvin kershner med skuespillerne Anthony Sharp, Robert Rietti, Bernie Casey, Valerie Leon fra 1983

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

En ny M er tiltrådt. Han har ikke meget til overs for den aldrende Bond som han sender til et kursted. Her er en mystisk sygeplejerske og patient på spil. De viser sig at være dele i terrororganisationen SPECTREs operation med at stjæle to AGM-86 krydsermissiler med kernevåben. Bond må på banen igen og følger sporene til SPECTRE-manden Maximillian Largo i Bahamas.

007 - never say never again

Detaljer

Genre Action, Thriller, Eventyr
Originaltitel 007 - never say never again
Instruktør irvin kershner
Udgivelsesår 1983
Tags Spy, Bahamas, video spil(video game), britiske(british), Scuba dykning(scuba diving), Scuba, at stjæle(stealing), James Bond
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film