Killer Joe

Er en Komedie, Thriller, Krimi film instrueret af William Friedkin med skuespillerne Juno Temple, Charley Vance, Gralen Bryant Banks, Gregory C. Bachaud fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Chris (Emile Hirsch) har oparbejdet en anselig gæld til sin pusher, som nu truer ham på livet. I desperation planlægger han at myrde sin mor for at hæve forsikringssummen og til jobbet hyrer han en korrupt politimand med tilnavnet ’Killer Joe’ (Matthew McConaughey). Problemet er, at Chris ikke har penge til det forskud, Joe forlanger og snart bliver alt for mange personer involveret i Chris’ svindelnummer. Killer Joe er instrueret af William Friedkin, kendt for sin instruktion af Eksorsisten og Oscar-belønnet for The French Connection.

Killer Joe

Detaljer

Genre Komedie, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Killer Joe
Instruktør William Friedkin
Udgivelsesår 2011
Tags kvinde nøgenhed(female nudity), karakter Navn i titel(character name in title), pædofili(pedophilia), Deal, fysiske misbrug(physical abuse), seksuel ydmygelse(sexual humiliation)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film